Rosen-lunds blog

Rosen-lunds blog
Rosen-lunds blog

lørdag den 11. januar 2014

Jeg glæder mig...

For min skyld må frosten og sneen gerne vente til næste år - jeg glæder mig sådan til at bruge mit havehus igen, jeg kan slet ikke vente. Glæder mig til at drikke min eftermiddags te i havehuset og høre fuglene synge. Duften af mine roser og en summen af store humlebier :)


9 kommentarer:

 1. Den er jeg helt med på - jeg glæder mig også som et lille barn.
  Man når det nu alligevel ikke bliver her i januarmåned - så kan vi for min skyld lige så godt nyde lidt sne og frost istedet for regne og sjask.
  Men SÅ... så er jeg også HELT klar til udelivet igen.
  Mange hilsner og god weekend
  Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret Susan, vi ved jo det ikke bliver i Januar, men synes også det er fantastisk at jeg her i Januar har kunne få flyttet mine stauder :) så kan man da komme lidt på forkant med det :)

   Du må også glæde dig til kunne bruge dit skønne orangeri til foråret :)

   Slet
 2. Hej Tanja hvor er dit havehus flot,jeg beundre det meget selv har jeg fået lagt gulv idag i mit driverhus så jeg kan godt sætte mig ind i din følelse at sidde derude og nyde en kop te...........fortsat god week-end
  fra Grethe Haveliv

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe - hvor dejligt at få lagt gulv i dit drivhus - så det kan blive klar til foråret :)

   Slet
 3. Tænd masser af levende lys, sæt forårsløg i potter, tag et tæppe og kaffekanden med og nyd det. Det er så fint dit havehus, det fortjæner da at blive brugt om vinteren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette - du har helt ret, i november fik jeg det pyntet så fint op til jul men det er desværre kun blevet den ene gang jeg fik det nydt ordentlig derude.... så mon ikke snart krukkerne skal skiftes til lidt forårsløg :)

   Slet
 4. Sikke et smukt havehus <3
  Det bliver dejligt når foråret kommer. Jeg glæder mig også rigtig meget.
  Fortsat god weekend.

  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver fantastisk Birgitte når foråret kommer :) men så må vi til blomsterhandleren og købe lidt ekstra blomsterløg og nyde dem indtil foråret kommer :)

   Slet
 5. Du kan tro jeg også glæder mig. Til at sidde i væksthuset og nyde en kop kaffe, og bare slappe af. Nyde nuet. Puha nu må det godt blive forår.

  Maria - den eksperimenterende have

  SvarSlet